LCHF kakao

Det her er ikke for børn. Jeg tilsætter ingen sødning, så smagen er mørk og god af kakao. Jeg har prøvet ægge-kakao og det var slet ikke så dårligt igen. Jeg kan alligevel godt ane æggesmagen, og når jeg ikke er i humør til det, er det her et godt alternativ. Den er lynhurtig at lave og kan laves direkte i koppen, kun ved brug af en mælkeskummer.

(1 kop kakao)

Du skal bruge:
1 tsk. raw kakao
0,5 tsk rålakridspulver
2 tsk. kokosolie m. smag
2 spsk. fløde (eller kokosmælk)
1,5 dl kogende vand

Fremgangsmåde:
Find yndlingskoppen frem og hæld kakao, rålakridspulver, kokosolie, fløde og ca. 0,5 dl kogende vand i. Pisk indholdet sammen med en mælkeskummer. Når indholdet er skummende på toppen tilsættes den sidste dl kogende vand.

Rør rundt med en ske engang i mellem, kakao har det med at lægge sig på bunden af koppen.

TIP:
Tilsæt fx 2 drys kanel eller vanille, det giver også en god smag.